Business & Software ontwikkelaar voor verandering innovatie duurzaamheid

Net Group is uw partner voor consulting, data analyse, software ontwikkeling en implementatie. Creativiteit en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand – we vinden altijd een manier om af te maken waar we aan begonnen zijn.

A picture of Net Group Benelux representative person Anders Abel

Onze pijlers
van expertise

Net Group ondersteunt u bij het bereiken van uw strategische- en bedrijfsdoelstellingen met behulp van slimme digitalisering. Van het versterken van uw technisch team tot het ontwikkelen van innovatieve producten, wij hebben de expertise om uw succes te ondersteunen.

Laten we samen de volgende stap in uw digitale toekomst zetten.

Versterking van uw team

Wij bieden expertise, knowhow en menselijke kracht om uw team in staat te stellen digitale oplossingen te leveren en uw digitale strategie te bevorderen.

Turn-Key software

Transformeer uw bedrijf met onze maatwerk softwareoplossingen. Wij zetten uw ideeën en visies om in een compleet, volledig functioneel softwaresysteem dat uw activiteiten stroomlijnt en verdere groei stimuleert.

Digitale producten

Ontwikkel samen met ons innovatieve softwareproducten die uw bedrijf nieuwe inkomsten en marktuitbreiding brengen. Onze expertise in softwareontwikkeling in combinatie met uw branchekennis staat garant voor succes. Binnen onze groep zijn er twee software product bedrijven, die we zelf hebben gebouwd, samen met onze klanten.

Beide hebben een uitgebreid  klantenbestand in Europa, van Scandinavië tot de BeNeLux, en groeien nog dagelijks verder.

Digitale producten

Depowise is een software platform voor toezicht op de uitvoering en naleving van regels in beleggingen en investeringen.

Synerall is een klant-informatiesysteem (CIS) en facturatie-platform voor nutsbedrijven die elektriciteit, gas, water, warmte en milieudiensten verkopen of distribueren.

Ons recept

Discovery

We brengen uw kernprocessen stuk voor stuk in kaart. Een kleine 1% van gewoonten kunnen de belangrijkste knelpunten zijn.

Roadmap

Een gedetailleerde roadmap geeft u volledig inzicht in wat er zowel analoog en digitaal kan worden geoptimaliseerd.

Development

Aangepaste analoge en digitale systemen voor optimale workflows. Wij ontwerpen en zorgen voor totale systeem integratie.

Onboarding

Wij ondersteunen de introductieperiode en helpen uw medewerkers om zich aan te passen aan de nieuwe processen en systemen.

Estse expertise, lokaal aanwezig in België.

Estland, bekend als technologisch de meest geavanceerde natie ter wereld, en het Silicon Valley van Europa, Het is een centrum voor technologische innovatie, en wij zijn trots daar deel van uit te maken. Met ons kantoor in België, brengen we die expertise naar u, en bieden we het beste van twee werelden, innovatieve oplossingen met een lokale aanpak en ondersteuning.

Maak van uw digitale transformatie een succes met ons team van experts.

Bij Net Group begrijpen we de uitdagingen van digitale transformatie. Daarom staat ons team van deskundige en ervaren professionals klaar om u en uw bedrijf te begeleiden naar het volgende niveau in ons vakgebied, of het nu gaat om consulting, gepersonaliseerde softwareontwikkeling of integratie.

Over Net Group

Met meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring, en hooggekwalificeerde mensen kunnen wij projecten van elke omvang leveren. We creëren niet alleen waarde voor onze klanten, maar we zetten de software-oplossingen om in stand-alone producten.

Wij zijn uw partner voor digitale transformatie.

We werken met meer dan 135 mensen in Scandinavië, de Baltische staten en de BeNeLux.

Wij ondersteunen uw succes!

Lees meer over onze diensten in actie via een verzameling case studies en leer hoe we uw bedrijf kunnen helpen succes te boeken.

Automotive

Lees meer

Construction

Lees meer

Health Care

Lees meer

Utilities

Lees meer

Digital Insights

Blijf op de hoogte van de laatste trends en best practices op het gebied van digitale transformatie. Vian onze blog delen  we inzichten, tips en strategieën om u te begeleiden en te navigeren in het digitale landschap. Kom meer te weten over hoe bedrijven technologie kunnen inzetten om hun doelen te bereiken.

Let’s turn your dreams
into a solution.

$

Net Group

Hendrik van Veldekesingel 150-79,
3500 Hasselt,
BELGIUM

Go social with us!